Νέα

Ο καθηγητής Aρχιτεκτονικής Πάνος Τζώνος στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

Ο ευφυής καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μαγνήτισε για δύο ώρες εκατό περίπου φιλότεχνους με το χαρισματικό του λόγο για τη σύγχρονη τέχνη.

«...Βρισκόμαστε μάλλον μάρτυρες μιας στην ιστορία συνηθισμένης και τυπικής κρίσης «τέλους εποχής» ενός πολιτισμού, πριν εμφανιστεί κάτι απρόβλεπτα καινούριο».

Ο κύκλος διαλέξεων και σεμιναρίων στο Μουσείο Οίνου ολοκληρώθηκε για φέτος. Επιθυμία και στόχος του Κτήματος Γεροβασιλείου είναι να πραγματοποιηθεί νέα σειρά μέσα στη νέα «αμπελουργική χρονιά», με θέματα που αφορούν το σύγχρονο άνθρωπο και την κοινωνία.

Καλό καλοκαίρι!

Με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επιχείρηση συμμετέχει στη δράση για την υποστήριξη της Διεθνούς Προβολής των ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό. — Με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.